• (0 Recenzie)

Pretekárske Dráhy Pre Chlapcov Železničnej DIY Ohýbať Flexibilné Race Track Auto Set LED Hračky Osvetlenie Svietiť V Tme Vozidla KMEŇOVÝCH Budovy, Hračky, Darčeky

€33.76 €12.49

Hračky A Záľuby

Informácie O Produkte

Popis:

Pretekárske Auto Skladby Nastavenie môže byť zostavený ľahko, umožňujúce deti a batoľatá hrať s zábavy.Perfektný darček pre chlapcov a dievčatá, ktoré im pomáhajú zlepšiť ich tvorivosť, predstavivosť, praktické schopnosti, logické myslenie, tímovú prácu, atď.

Špecifikácie:

Názov produktu: Pretekárske Auto Skladby / Flexibilné Pretekárske Auto Sledovať Hračka

Hmotnosť: cca 500g

Materiál: ABS

Počet skladieb: 46pcs

Balenie Zoznam:

1* Pretekárske Auto Skladby ( 46pcs )

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Premenlivé Auto Trasa: podstavec Konštrukcie Hračky sú vhodné na rozvoj detí tvorivosť, predstavivosť, praktické schopnosti, logické myslenie, tímovú prácu, atď.

2.Montáž Pohodlne: Existuje 46 kusov pre Flexibilné Pretekárske Auto Sledovať Hračka a Race Track môže byť spojené s pohodlím plne prispôsobiť vaše vlastné auto sledovať dĺžku a tvar.

3.Vhodný pre skladovanie: Flexibilné Race Track pre Auto má ľahký a prenosný dizajn, takže je vhodné ukladať a ľahko vykonávať pre cestovanie.

4.Odolné a Spoľahlivé: Prijatie odolný ABS materiál, Pružný, Sledovať Playset funkcie, spoľahlivosť, stabilitu a dlhú životnosť, aby vaše deti veľa zábavy.

5.Ideálny Darček: Vymeniteľné Sledovať umožní vašim deťom vychutnať sami pomocou položiek okolo vás, ako sú knihy, okná, stoličky, alebo zásobníky, aby tunelov, rámp, mosty, atď.

  • Odporúčame Veku: 7-12y
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne
  • Materiál: Bavlna

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie