• (0 Recenzie)

4pcs Keramické Dlaždice Diamond Ručné Leštenie Pad Blok Brúsenie Žula Skla, Brúsenie Kameňa, Profesionálne Konkrétne Prenosný, Trvanlivý

€13.81 €11.04

Nástroje

Informácie O Produkte

Popis:

【To, ČO BUDETE DOSTÁVAŤ] vyzýva Package zahrnuté 1pc 400# zelené ručné leštenie pad, 1pc 200# modrá ručné leštenie pad, 1pc 100# červená ručné leštenie pad a 1pc 60# žltá ručné leštenie pad.

【HLAVNÉ VYUŽITIE] vyzýva Tieto diamond ručné leštenie pad vám môže pomôcť rýchlo vyriešiť problémy, ktoré sa často stretávajú v živote, ako sú chipping, bodliaky, a lemovanie.

【ODOLNÝ MATERIÁL] vyzýva Odolné diamantové brúsne nástroje, nie je ľahké oddeľovanie medzi prebrúsenie povrchu a peny, to nikdy neopustí farbiva na povrchu kameňa počas pracovných.

【POHODLNÉ UCHOPENIE] vyzýva chrbát je vyrobený z penového materiálu, ktorý je ľahké a pohodlné držanie, vhodná pre ručné použitie.

【ŠIROKÝ APLIKÁCIE] vyzýva Všeobecné použitie na brúsenie všetkých pevné povrchové materiály/pulte, ako je žula, betón, mramor, kameň, kov, drevo, sklo, kameň, dlaždice, atď.

Špecifikácia:

Materiál: diamant+pena

Farba: zelená, modrá, červená, žltá

Veľkosť(cca): 93 x 58mm/3.66 x 2.28 palcový(výška x šírka)

Package:

1 ks x 400# zelené ručné leštenie pad

1 ks x 200# modrá ručné leštenie pad

1 ks x 100# červená ručné leštenie pad

1 ks x 60# žltá ručné leštenie pad

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode.Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

  • Číslo Modelu: No
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne
  • Druh: Brúsne Podložky
  • Názov Značky: TOOKIE

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie