• (0 Recenzie)

Nabíjací Dok biela pre Razer Basilisk Ultimate/Viper Ultimate/Naga Pro Wireless Mouse

€12.94

Počítač & Office

Informácie O Produkte

Feature:

1. Magnet kontakt: Napájací zdroj s magnetom kontakt kontaktný bod medzi nabíjaciu základňu a spodný kryt myši je 1:1, a to automaticky hodí a poplatky s tlačidlom, ktoré je odolné, stabilné a spoľahlivé.

2.USB rozhranie podporuje používanie bezdrôtovej myši prijímače.Základný prijíma Typ-c, a mirco napájania port pokračuje jej praktické funkcie.

3. RGB dýchanie gradient, ďalšie pohode novo rekonštruované LED svetlo skupiny, prináša viac nezávislých okolitého osvetlenia možnosti, RGB dýchanie gradient, s výraznejším farba výkon, môže byť nazývaný pánom ploche atmosféru a vychutnať dokonalý zážitok z hrania.

4. Prepínateľné osvetlenie,svetlo možné zmeniť poklepaním, môžete prepnúť osem svetelné efekty podľa želania: RGB dýchanie gradient, modrá, červená, zelená, fialová, žltá, azúrová, biela.A s ľahkou efekt, funkcia pamäte, nie sú potrebné žiadne zložité nastavenia počítača, efektívnejšie a pohodlnejšie.

5. Multifunkčné.To je nabíjací stojan, a to je aj stojan na nabíjanie a dva-v-jednom stánku.Je zodpovedný za vzhľad pracovnej plochy, a to môže byť účtované kedykoľvek, vytvorením ploche kultúry.

6. 30° ergonomický uhol.30° sklon ergonomických umožňuje umiestniť myš na základňou pre nabíjanie bez zámerne zvyšovanie vašej ruky.

7. Non-slip nohy, modul kryt skladovanie.Dno prijíma vlastné non-slip nohy podložky na zvýšenie trenia s ploche, stáť pevne na ploche, a to nie je ľahké skĺznuť; to sa môže ubytovať myši plnenie modul kryt na zabránenie modul kryt z strate, čo je výhodné pre manipuláciu a krásne.

8. Stabilný a Ľahký Design: design je kompaktná myš je hlavne zobrazí, nebude zaberať plochu priestoru a skladovania je viac upratané; je groove dizajn na základni, aby sa zabránilo myši rotujúcimi.

9. Nabíjanie ochrany: short circuit protection, nadprúdovou ochranou.Automatické vypnutie, keď sa účtuje na 96%, rozšírenie myši výdrž batérie.

Špecifikácia:

Názov: Myš Nabíjací Dok

Farba:

Materiál: ABS+PC

Konfigurácia: nabíjanie base + mirco riadnym riadku

Nabíjanie metóda:

Pre Myš Logitech: Flush nabíjací panel, napájaný magnet kontakty

Pre Myš Razer: Ukazovateľ kontakt pohonom, magnet polohy

Vstupné rozhranie: USB Typ-C,micro

Prijímač rozhranie: USB

Platné Model:

Pre Myš Razer:

Pre Razer série, ako pre Razer Viper Ultimate bezdrôtová myš

Pre Basilisk série, ako pre Razer Basilisk Ultimate bezdrôtová myš

Pre DeathAdder radu, ako sú pre Razer DeathAdder V2 Pro bezdrôtová myš

Pre Naga radu, ako sú pre Razer Naga Epic, pre Naga MMO bezdrôtové herné myši.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Nabíjacej Základne

1 x Nabíjací Kábel

  • Package: Áno
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • Druh: 2.4 Ghz Wireless
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: HUYUN

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie