• (0 Recenzie)

5 ks Semien Starter Vaničky s Rásť Svetla, 12 Otvorov, Vnútorné Skleníkových kvetináče Záhradníctvo Rastlín, Sadeníc Zásobník Záhrade Škôlky Hrnce

€15.35 €7.68

Dom A Záhrada

Informácie O Produkte

5 ks Semien Starter Vaničky s Rásť Svetlo 12-otvor Krytý Skleníkových Záhradníctvo Rastlín, Sadeníc Klíčenie Box

Feature:

1. Hodnotenie vaničky s rásť svetlá, sejba zásobníky sú pohodlné a kompaktný spôsob, ako rastú kvety, zelenina a zasadiť sadenice.Semeno naše starter kits funkciu rásť svetlá, ktoré umožňujú umelo ovládať svetlo, takže vaše rastliny sú vždy najlepšie možné podmienky pre rýchle, prirodzený rast a dobré úrody.

2. Vysoko kvalitný materiál, 12-priestoru škôlky zásobníka je vyrobené z plastu, non-jedovaté, šetrné k životnému prostrediu, robustné, nie je ľahké zlomiť, a trvanlivé.Malé alebo veľké semená, kvety, zelenina, ovocie a iné rastliny.Môžete umyť a znovu použiť ich na rozšírenie ich hodnota

3. Pre dokonalé semeno rastu, každý škôlky hrniec má robustný základ je 12-grid vložte a priehľadný plastový vlhkosť dome.Bunky rozšíriť z hornej stať menšie, v dolnej časti uľahčiť odstránenie sadeníc.Jasné plastové zásobník na to semienko štartovacie zariadenie umožňuje ľahko sledovať vaše rastliny bez nutnosti vytiahnuť sadenice zo zásobníka.Drenážne otvory v spodnej časti škôlky zásobník tiež pomáha zachovať lepšie, pôdnej vlhkosti, čo umožňuje viac semená na klíčenie.

4. Široko používaný, krytý osiva starter zásobník s rásť svetlo je skvelá voľba pre osivo štart, klíčenie semien, sadeníc štart, šťavnaté rezne alebo iné rastlinné klony.Tento Dome Osiva Starter Zásobník vás krok-za-krokom z pestovanie úrody, rýchle a jednoduché.Všetko, čo potrebujete, je semien a semeno naše starter kit s rásť svetlá.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 18.2 * 11.6 * 11.1 cm

Produkt materiál: plast

Package: funkcie opp taška

Napájanie režim: USB napájanie

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

5 x Sadeníc Starter Vaničky

5 x Rastlín Label

2 x Nástroj

1 x Dátový Kábel

  • Je To Inteligentné Zariadenie: NO
  • Materiál: iné
  • Číslo Modelu: Sadenicu
  • Druh: Škôlky Hrnce
  • Dokončovacie: iné
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Súbor Typ: NO

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie