• (0 Recenzie)

Identity Protection Navi Pečiatka Dôverné Navi Pečiatka Bezpečnosti Pečiatka Bezpečnosti Dôverných Navi Pečiatka Strážiť Vaše ID Pečiatka

€8.17 €4.09

Dom A Záhrada

Informácie O Produkte

Popis:

Krádež Identity Protection Navi Pečiatky sú ideálne pre ochranu súkromia a osobných údajov, ochrany vzťahujú na vaše citlivé informácie, rýchlo a bezpečne.

Identity Protection Navi Známky sú plnohodnotnou alternatívou k papier kníh, ktoré sú rýchlejšie a jednoduchšie na ochranu dôležitých informácií a zároveň na znižovanie hluku a sú prenosné.

Špecifikácia:

Názov: Ochrana Identity Navi Pečiatky/Krádeži Identity Protection Navi Pečiatky

Materiál: PP

Veľkosť: cca 50*65mm/1.96*2.59 v

Balenie Zoznam:

1* Ochrana Identity Navi Pečiatka

Poznámka:

Veľkosť obrázka je ručné meranie, tam bude trochu chyba, nájdete skutočný výrobok.

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Účinná ochrana Osobných údajov Ochrana: Ochrana Identity Navi Pečiatky sú ideálne pre ochranu súkromia a osobných údajov, ochrany pred Krádežou Identity Protection Navi Pečiatky môžu rýchlo a bezpečne kryt vaše citlivé informácie,

2.Zaberajú Menej Času: Krádeži Identity Protection Navi Pečiatky zadarmo si z ťažkostí, drvenie.Dôverné Navi Pečiatka rýchlo schne, ušetrí veľa času.

3.Veľký Priestor Skrýva: Len zdvihnúť kryt na Dôverný Navi Pečiatka a prstom si vaše informácie, ak chcete skryť svoju adresu, informácie na veľkú plochu v priebehu niekoľkých sekúnd.Bezpečnostný Stamper Navi znižuje neporiadok a hluk, a vyžaduje, aby žiadny priestor.

4.Naplnený Pečiatka Valca: Táto Bezpečnostná Dojem, Kolieskové obsahuje 2 náhradné náplne; keď sa atrament vyčerpá, môžete opäť Strážiť Vaše ID Pečiatka Roller bez nutnosti nahradiť roll.

5.Široko Používané: Identity Protection Navi Pečiatky S dôveryhodnými dôvernosti, Strážiť Vaše ID Pečiatka Valca je ideálny pre ochranu osobných údajov na svoje účty, kreditné karty, bankové výpisy, daňové informácie, pohľadnice, e-mail atď.

  • Druh: Roller Pečiatka
  • Typ Veľkoobchod: NO
  • Materiál: Gumené
  • Súbor Typ: NO
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie