• (0 Recenzie)

Golf Club sa Vzťahuje Hnedé PU Kožené Hybridné Dreva Hlavu Krytie Ochranné Golf Driver Fairway Drevá Kryt Hybrid Záchranu Headcover

€10.37 €4.46

Šport A Zábava

Informácie O Produkte

Popis:

1、 [ Vyrobené z Kvalitných Materiálov ] Golf Club sa Vzťahuje účinne chrániť železa hlavy z vplyvu poškodenia a škrabancov, sú mäkké a trvanlivé, majú stredne ťažké tvrdosť a strednej hrúbky, a sú vyrobené z vybraných vysoko kvalitnej PU kože a kožušinu podšívka.

2、 [ Nádherné Ochrany ] Headcovers pre Golfové Kluby Ovládač robia golf club pokrýva viac odolné a vydrží dlhšie, dlhšie a viac starostlivo chrániť vaše kluby ako normálny golf hlavy pokrýva, poskytuje vynikajúci ochranný účinok.

3、 [ Ľahko ovládateľný ] Klubu Hlavy Pokrýva, sú ľahké a pohodlné pre použitie, vybavený jedinečnou hnedé kravatu-dizajn, golfový klub hlavy pokrýva so identifikačné čísla sú ľahké, úsporné, trvalé a prenosné.

4、 [ Dovolenku Darčeky ] Golf Headcovers pre Lesy a Vodič sa vyhnúť škrabancov a poškodenia spôsobené kolízie a trenie medzi klub hlavy, hrubé a jemné typy, ktoré chránia klubu pred poškodením a opotrebovaním, premýšľavý a ideálny pre vašu rodinu a priateľa, kto miluje hrať golf.

5、 [ Pohodlné, Čisté ] Golf Driver Hlavy Pokrýva majú nepremokavé povrchy a môžu byť použité v každom počasí, ľahkú a pohodlnú starostlivosť a čisté, a možno čistiť vlhkou utierkou pre pohodlie.

Funkcie:

1. Jednoduché Použitie: jedinečné vysoko kvalitné hnedé zodpovedajúce dizajn, golf kryt hlavy klubu s identifikačným číslom je ľahké, úsporné, trvalé a prenosné.

2. Vynikajúca Ochrana: dlhšie než bežné golf hlavy pokrýva, chrániť vaše kluby pozornejšie, takže golf club pokrývajú viac odolné.

3. Vybrané Materiály: vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože a kožušinu obložením, s miernym tvrdosti a hrúbke mäkké a trvanlivé.

Špecifikácia:

Názov: Golf Club sa Vzťahuje

Materiál: PU Koža

Farba: Hnedá

Hmotnosť:

Vodič: o 140 g

Fairway Dreva: o 105g

UT: o 68 g

Funkcia: Zhustne plyšové obloženia, lepšia ochrana pre klub, mäkké na dotyk, high-kvalitné farby, ľahko sa postarať, keď sa dostane špinavé, stačí utrieť uterákom.

Balenie Zoznam:

1* Golf Club Kryt

Poznámky:

Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Dropshipping: podpora
  • Číslo Modelu: Golf Club Zahŕňa
  • názov: Golf Club Zahŕňa
  • Farba: hnedá
  • Materiál: PU Koža
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie