• (0 Recenzie)

1 Palcový Mini Auto Peny, Vŕtanie, Leštenie Pad 26 Ks Vlna Voskovanie Nárazníkov Podložky s Backer Vhodné na Leštenie Drsné a Malá Plocha

€6.89 €4.48

Nástroje

Informácie O Produkte

Funkcie

【 Kvalitné] vyzýva Vyrobené z vysoko kvalitnej hubky, s koróznu odolnosť a odolnosť proti opotrebeniu.Späť špongia je vyrobená z high-kvalitné oblečenie, ktoré nie je ľahké spadnúť pri vysokej rýchlosti a funguje bez problémov.

【Leštiaci účinok je dobré] vyzýva budúcich trhu, je mäkké a nebolí laku.Huba materiálom je mäkká a jemná, ktorý nie je na škodu tela a nie je ľahko deformovaný.

【Široko používané] vyzýva Vhodné pre čistenie a leštenie auta kolesá a podrobnosti, ako aj mŕtvych kútov rôzne predmety.Kde veľký leštiace hubky nie je ľahké poľský, táto huba môže byť ľahko vyriešené.

【 samolepiace leštiace kotúče] vyzýva S dvoma leštiaci stroj späť podložky, podušky, dosky môžu byť zmenené na zápas menšie alebo väčšie hubky leštiaci stroj podložky a Velcro dizajn môže byť použitá na rýchlo nahradiť hubky.

【Navrhnuté v malej veľkosti] vyzýva Vhodné na leštenie drsné a malých priestorov, môžu sa použiť v úzkych alebo jemných miest, ako napríklad auto svetlomety, hmlové svetlá, brzdové svetlá, kľučky na dvere, sklo, škrabance, vnútorný konzoly panely, alebo niektoré iné malé oblasti.

Obsah balenia

10x 1inch Modrá leštenie špongie

10x 1 palec Červená leštenie špongie

5x 1 palec vlna nárazníkov pad

1x 1inch Podklad dosky s 3 mm hriadeľ

  • Číslo Modelu: 1 Palec, 25 mm
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pad Materiál: Vlna, Huba
  • Druh: Brúsenie Huba
  • Názov Značky: VIBRATITE

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie