• (0 Recenzie)

Nylon Taktické obojsmerné Rádiové Puzdro, Držiak Puzdro Univerzálne Walkie Talkie Taška na Skladovanie Motorola Kontakt Zariadenie Polícia Prípad

€4.71 €2.35

Telefóny A Telekomunikácie

Informácie O Produkte

【Kompatibility] vyzýva Veľkosť: 190 mm x 77mm x 45mm (7.4" x 3.0" x 1.77"), sa Hodí do 55mm (2.17") pás šírky.Tento nylon rádio puzdro, ktoré je určené pre povinnosť pás, drží najviac ručné vysielačky.Uistite sa prosím, veľkosť rádio pred nákupom.

【Ťažkých Rádio Držiteľ] vyzýva abcGoodefg rádio puzdro vyrobené pomocou vysoko kvalitný a odolný nylon materiál a vysoko elastickej gumy.Nastaviteľné elastické bezpečnostný pás s drážkou pre uzavretie,odolný a ľahký.

【Pohodlie] vyzýva môžete nosiť vaše rádio na svojom pás, ponecháva voľné ruky.Môžete robiť, čo chcete robiť kedykoľvek a kdekoľvek .

【Široké Uplatnenie] vyzýva Tvarovaný Nylonu Rádio puzdro vhodné pre kempovanie, taktické športy, turistika, horolezectvo, výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, použitie a prevádzku fitness cvičenie.Vaše ruky nástroje, pohodlne na vás, zatiaľ čo budete pracovať.Vhodné pre všetky druhy potrieb, ako polície, hasičov, bezpečnostné Stráž, prvej pomoci personálu a tak ďalej.

  • Položka Druh: Prípadoch & Tašky
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie