• (0 Recenzie)

30Pcs Vysokú Tvrdosť Diamantu Pílou Sharpener - Urr Kameň Súbor,Diamantové Brúsky Kolesá, Reťazové Súbor

€18.65 €13.81

Nástroje

Informácie O Produkte

Trvalé Použitie: Naše Pílou Sharpener sú vyrobené z Emery, čo znamená, že životnosť týchto úkonov sú podstatne dlhšie.Okrem toho, diamantové čiastočky na vrtáka sú leštené jemne a rovnomerne, pevný a nie je ľahké nosenie

Rýchly Výsledok: je To silný ostrenie nástroj s vysokou tvrdosťou diamond pílou, takže si môžete dokončiť brúsenie veci tak rýchlo, ako môžete.A zbaviť nepríjemné strane mlyn. (Poznámka: neobsahuje uhol prílohu)

Široké použitie: k Dispozícii sú tri veľkosti v našom sade,, ktoré sú vhodné pre rôzne veľkosti.Môžete ju použiť v leštenie kovov, reťazové píly, dreva a tak ďalej.

Jednoduchá Inštalácia: reťazovú pílu, sharpener je jednoduchá inštalácia, môže sa meniť len v dvoch krokoch.Okrem toho, toto titán potiahnutý súbor je tvrdšie a viac opotrebovaniu, takže nebudete musieť meniť často.

Vhodný Typ: 5/32 palcové kolesá pre Elektrické reťazové píly a iné malé čepeľ, 3/16 palcové kolesá pre malé olej reťazová píla, 7/32 palcové kolesá pre veľké olej reťazová píla.

Farba:zlato

Materiál:Emery

Obsah balenia:

10 * Burr brúsenie kameňa súbor 5/32inch

10 * Burr brúsenie kameňa súbor 3/16inch

10 * Burr brúsenie kameňa súbor 7/32inch

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie