• (0 Recenzie)

Elektrické Šálku Kávy Teplejšie, USB Káva Hrnček Teplejšie Konštantná regulácie Teploty Vykurovacej Dosky vhodné Pre Office Home

€28.10 €15.18

Dom A Záhrada

Informácie O Produkte

Elektrické Šálku Kávy Teplejšie, USB Káva Hrnček Teplejšie Konštantná regulácie Teploty Vykurovacej Dosky vhodné Pre Office Home

Elektrické Pohár Teplejšie -Inteligentné konštantná regulácie teploty: 45/55/65 stupňov Celzia.Rýchlo teplo vášho nápoja na požadovanú teplotu, keď je stále zima.A udržať nápoj vždy okolo 55 stupňov Celzia v teple v zime.

Jednoduché Ovládanie & Použitie -Dotknite sa tlačidla design.LED displej na zobrazenie požadovanej teploty ovládanie nastavenie.

Kompatibilita - Vhodný pre väčšinu typov poháre: okuliare, dojčenské fľaše, plastové poháre, keramické šálky, hrnčeky mlieka, kávové hrnčeky, office poháre.

USB Elektrické Pohár Teplejšie - Nízka spotreba energie.Napájaný cez USB. 8-hodinový automatické uzatváracie pre bezpečnosť a spoľahlivosť.

Prefekt Darček - Compact, ak chcete byť použité v kancelárii, doma, kuchyňa.Výborný darček pre špeciálny moment ako je Valentín, deň Vďakyvzdania, Vianoce, atď.

Farba:Biela

Materiál:ABS

Veľkosť:110 x 138mm

Obsah balenia:

1 * káva hrnček teplejšie

1 * usb kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: XLSXVZ

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie