• (0 Recenzie)

Huohou Kuchynské Nožnice Kuracie Kosti, Kuchynské Nožnice,Kačica Ryby Fréza 4Cr Ryby Nožnice Rozsahu Čisté Variť Nožnice Nôž

€18.02 €9.37

Dom A Záhrada

Informácie O Produkte

HuoHou Kuchynské Nožnice 40Cr13 Nerezové Nožnice Na Ryby, Kuracie Kosti Nožnice Variť Nástroj Nožnicový

Package Zahrnuté:

1 x Nerezovej Ocele, Kuchynské Nožnice

Teplo-pevnosť kuracie kosti nožnice sú vyrobené z nerezovej ocele, s silné sústo účinnosť, jednoduché deboning, a čistý segmentácia, ktorá nielen zlepšuje vzhľad jedál, ale tiež vynecháva problémy, čistenie rezanie palube.Je nevyhnutným pomocníkom v domácej kuchyni.

Rez plutvy a kostí

Nakrájame kuracie kosti, kuracie krídla

40Cr13 nehrdzavejúcej ocele

40Cr13 s vysokým obsahom uhlíka v martensitic nerezovej ocele je vybraný ako suroviny.Po ochladzovací liečby, tvrdosť je lepšie, a má dobré nízkej teplote vplyv húževnatosť a nízky stupeň citlivosti, nie je ľahké korózii, odolnosť voči korózii, môžete priamo kontaktovať potravín, trezor uisťujeme vás.

PP živice rukoväť

PP živice je netoxický, bez zápachu, chuti, môže odolávať vysokej teplote 100°C, bez deformácie, a môže sa vložiť do umývačky riadu pre dezinfekciu a sterilizáciu, čo je zdravé a bezpečné.Vyrobené z rukoväte, povrch je jemné a lesklé, na dotyk je pohodlné a ľahšie, a to je ľahké pre mužov, ženy a deti držať.

Presnosť vertikálnych brúsenie procesu

Pomocou pokročilých medzinárodných vertikálne brúsenie technológie, presné brúsenie robí čepeľ forme pokuty serrations, zvyšuje rezná sila čepele, a zároveň zvyšuje trenie s ingrediencie, takže je menej klzké a viac práce-ukladanie.

Arc moderným dizajnom

Celkové línie sú krásne a hladké, ktoré je odlišné od cumbersomeness tradičné kuchynské nožnice, ktoré je oko-lov.Špeciálne arc-tvarované dizajn uľahčuje podporu kotúč na stole pri rezaní, zníženie pracovného ramena a rezanie viac práce.

Detaily

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Multifunkčné Kuchynské nožnice
  • Názov Značky: huohou

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie