• (1 Recenzie)

Myši, Pasca, Profesionálne Myšou Pasce, Opakovane Myši, Pasca, Profesionálne Myšou Pasce V Domácnosti, Sklad A Záhradu 4Pcs

€20.75 €13.07

Dom A Záhrada

Informácie O Produkte

Myši, Pasca, Profesionálne Myšou Pasce, Opakovane Myši, Pasca, Profesionálne Myšou Pasce V Domácnosti, Sklad A Záhradu 4Pcs Pripravené na použitie: vplyv presahu je pripravený na použitie.Návnada môžu byť umiestnené bez dotyku s ním.Vďaka vysokej citlivosti, pasce sú skvelé pre decimating počet myší rýchlo a efektívne.

Jednoduché použitie: otvorte viečko, jednoducho miesto, návnady v návnadu veko a potom otvorte myšou pasce.Nová štruktúra dizajn je bezpečnejšie.

Ľahko sa čistí a bezpečné: môžete jednoducho umyť vodou a preto opakovane.Nastavenie je bezpečnejšie a nebude štipku prsty.

Robustný materiál: myšou pasce sú vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu.Silné a odolné, nie je ľahké veku, vhodné na nepretržité používanie.

Široké využitie: naše pasce na myši môžete rýchlo odstrániť, potkanov a myší, vhodný pre reštaurácie, kuchyne, sklady, priemyselné priestory, záhrady, atď.

Farba:čierna

Materiál:ABS

Veľkosť:15.2 x 7.8 cm

Obsah balenia:

4 x Živé Myši, Pasca

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Anonymous - 2022-12-24

Dobrý pocit výrobku: je to pohodlné a bezpečné dal návnada, a na jar je veľmi silný, pasce môžu byť tiež zabezpečené pomocou samorezných skrutiek, aby sa zabránilo potkan z toho, ťahal preč. Budem sa snažiť v reálnych podmienkach

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie