• (0 Recenzie)

Breathalyzer Nabíjateľná | Professional-Trieda Presnosti | Prenosné Breath Alkohol Tester pre Osobné & Profesionálne Použitie Pro

€33.40 €16.03

Automobily, Súčiastky A Príslušenstvo

Informácie O Produkte

Popis:

Alkohol tester: na základe vysokou presnosťou čipy, má stabilný výkon, silné anti-interferencie a inteligentný senzor merania sú presnejšie.TFT s vysokým rozlíšením displeja, jasné na prvý pohľad.Vzduchu vyhodiť typ je hygienickejšie bez dotyku.

Malý a prenosný: Povrch plášťa je hnedá priesvitné vyhotovením, hladký na dotyk, ľahký a kompaktný, zabrániť opitý jazdy.

Dlhá výdrž na batérie: nabíjanie pomocou pripojenia USB nie je potrebné vymeniť batériu, high-capacity lítiovej batérie, môže byť použitý ako 300 krát po nabitá.

Vstavaný čistenie komory: len alkohol je vľavo, iné nečistoty filtrujú, len alkohol je vľavo, a detekcie je presnejšie.Tri-color kontrolka, rozlišovať medzi číselným úrovni, Opitý jazdy s alarmom pripomienka.

Použitie kroky: odporúča sa začať test 20 minút po pití byť presnejšie. 1. Stlačte a podržte tlačidlo zapnutie, počkajte 10 sekúnd po "di" zvuk. 2. Po "di" zvuk opäť vyhodiť vzduchu. 3. Počkajte 10 sekúnd po fúkania vidieť výsledok testu.

Špecifikácia:

Test rozsah: 0.000~0.199%BAC

Presnosť napätia: ±na 0,005% BAC

Napätie: 3V

Čas odozvy:

Balenie Obsahuje:

1 x Alkohol Tester

1 x Dátový Kábel

1 x Manuálna

Poznámka:

1. Prosím, nechajte mierne chyba kvôli ručné meranie.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

3. Prajeme vám krásny on-line nakupovanie!!!

  • Certifikácia: Žiadne
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: alkohol tester
  • Názov Značky: LAMJAD

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše Hodnotenie